100 молитв на быструю помощь. Главные молитвы на деньги и материальное благополучие (3 стр.)


Молитва первая

Господи Иисусе Христе, Единородный Сыне, сый в недре Отчи, истинный Боже, Источниче жизни и безсмертия, Свете от Света, пришедый в мир, еже просветити его, озари нашу мысль Святым Твоим Духом, и приими нас, величество и благодарение Тебе приносящих, о яже от века дивных Твоих великодействиих, и еже в последния веки спасительном Твоем смотрении, в немже в наше немощное и нищее одеявся смешение, и работным мерам снизшедый, Иже всех Царю. Еще и рабскою рукою во Иордане креститися претерпел еси, да водное естество освятив, Безгрешне, путесотвориши нам, еже водою и Духом паки рождение, и к первому нас устроиши свобождению: егоже Божественнаго таинства воспоминание празднующе, молимся Тебе, Владыко Человеколюбче, воскропи и на ны недостойныя рабы Твоя, по Божественному Твоему обещанию, воду чисту, Твоего благоутробия дар, во еже над водою сею прошению нас грешных, благоприятну быти Твоею благостию, и благословению Твоему ею, нам же и всем верным людем Твоим дароватися, в славу святаго и покланяемаго Твоего имене. Яко подобает Тебе всякая слава, честь и поклонение, со Безначальным Твоим Отцем, и Пресвятым и Благим, и Животворящим Твоим Духом ныне и присно и во веки веков.

Молитвы при материальных затруднениях и любых жизненных трудностях ко Господу Иисусу Христу

Даже если у вас перед глазами нет святого образа Спасителя, читайте эти молитвы, обращая свою душу к Всевышнему. Прибегайте к этим молитвословиям в любой сложной ситуации, и ваша просьба будет услышана. Однако не забывайте о том, что ответ на вашу молитву может быть не совсем таким, как вы ожидаете. И это повод задуматься – а действительно ли вам нужно то, о чем вы молите Господа? И загляните в свою душу – полна ли она любви и добра к другим людям, готовы ли сами в любой момент оказать помощь своему ближнему?

Какой бы ответ вы ни получили на свою молитвенную просьбу – принимайте его с благодарностью, и положившись на волю Божью.

Молитва четвертая

Тебе, Господи Боже мой, главу мою преклоняю, и во исповедании сердечном вопию: согреших, Господи, согреших на небо и пред Тобою, и несмь достоин просити от Тебе прощения; но Ты якоже блуднаго сына, помилуй мя, раба Твоего (имя), яко мытаря оправдай мя, и яко разбойника Царствия Твоего сподоби. Господи! Даждь мне зрети мои прегрешения, чтобы я не презирал грешников, мне подобных, и не питал к ним зла в сердце за грехи их, и сам бы себя презирал по достоинству, как грешника первого, сам к себе – к своему плотскому человеку – все гда питал непримиримую злобу.

Обо Всём

Не забуди меня, Господи, Тебя забывающего. (И воздохни о недостаточности веры и любви своей к Богу)

Господи Иисусе Христе! Покрый мя от языка моего.

Господи, мы поползновенны от юности. Ты освяти души наши, Ты освяти и наши мысли, слова наши, телеса наши.

Господи! Сподоби мя любити Тя от всея души моея и помышления, и творити во всем волю Твою! Господи! Даждь ми любовь нелицемерную.

Господи! Даждь ми положити начало благое. Иисусе Сыне Божий, помилуй мя. Заступнице моя Владычице, Пресвятая Богородице, спаси мя грешного.

Вси святии, молите Бога о мне грешном!

Святии Ангели Божии, молите Бога о мне грешном!

Господи, Боже мой, Создателю мой, Благодетелю мой, не остави мене, Ты мне помоги творити волю Твою, Ты просвети мои мысленные очи сердечные, Ты просвети тьму мою, яко Тобою избавлюся от искушения.

Сподоби мя Господи, любити Тя от всея души моея и помышления, и творити во всем волю Твою!

Господи, даждь ми смирение, терпение, незлобие, любовь нелицемерную. Господи, души и телу моему буди Заступник.

Господи, яко Милосердный и Благий Человеколюбец, подаждь ми прощение грехов.

Господи Иисусе Христе, в день судный помилуй мя и благослови мя во вся дни живота моего.

Господи, сподоби мне умереть христианскою кончиною: не остави меня, Господи, на Страшном Суде Твоем, не лиши Царствия Небесного, Царица Небесная не остави мене.

Даруй мне, Господи, видеть грехи мои и оплакивать их.

Господи! Отпусти мне согрешения моя и не лиши меня Твоего милосердия, даруй мне победу на врага и на все страсти.

Господи, подаждь нам помощь к исправлению жизни нашей.

Преподобный отче Амвросие, моли Бога, да упокоит н души рабов Божиих (имена).

Владычице, приими молитвы раб Твоих за негодующих неверием (имена) и избави их от слепоты душевной, да узрят свет Веры Божественной, да сей обратятся в недра Матсри Церкви и избавятся всякия нужды и печали.

Господи, или словом, или делом, или помышлением согреших, прости мя.

Даруй мне, Господи, видеть грехи мои и оплакивать их.

Пресвятая Владычице Богородице! Сподоби мя при последнем издыхании причаститься Святых Таин Христовых.

Пресвятая Владычице Богородице! Сохрани мя от всякого зла и покрой мя честным Твоим омофором.

Не ввери мя человеческому предстательству, Пресвятая Владычице, но Сама заступи и помилуй меня!

Господи, или словом, или делом, или помышлением согреших во всей жизни моей, помилуй мя милости Твоея ради.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, благослови, освяти и сохрани мя силою Честнаго и Животворящего Твоего Креста и избави мя от всякаго зла.

Мати Божия, укрепи в нас правую веру, вложи в сердца наша дух страха Божия, дух благочестия, дух смирения, терпения и любви и в добрых делах преуспеяния.

Пресвятая Владычице, Дево Богородице, приими недостойную молитву пашу и сохрани нас от наглыя смерти и даруй нам прежде конца покаяние.

Пресвятая Владычице Богородице! Помоги мне во всех делах и избави от всякия нужды и печали.

Мати Божия, не остави меня грешную погрязнуть в нечувствии. Господи, укрепи немощь мою и отврати очи мои от суеты и всего неполезного.

Господи, не дай мне возмечтать о себе, как бы о лучшем кого-либо из людей, но думать, как о худшем всех и никого не осуждать, а себя судить строго.

Страх Твой, Господи, всади в сердце мое.

Сподоби, Господи, в день сей без греха сохраниться нам. Даруй ми, Господи, да ни словом, ни делом, ни помышлением не прогневаю Тя, Создателя Моего, но вся дела моя, советы и помышления да будут во славу Пресвятого Имени Твоего.

Отец наш Небесный! Сжалься над нами грешными и дай нам силы исправиться и стать действительно детьми Твоими!

Иисусе Сладчайший, услади любовию Твоею сердце мое и спаси мя, имиже веси судьбами: но не дай мне быть изменником святому призванию Твоему.

Господи, избави от всякого неверия и подозрительности и покрой Божественною Твоею благодатию.

Сохрани нас, Господи, от участия грешных и дай нам терпение в искушениях.

Даруй мне, Господи, чтобы слова уст моих и помышления сердца моего были благоугодны пред Тобою.

Спаси и помилуй рабов Твоих (имена) и просвети их ум светом разума Евангелия Твоего, и настави их на стезю заповедей Твоих, и научи их, Спасе, творити волю Твою, яко Ты еси Бог наш, ибо Ты сказал: яко да видят ваша добрыя дела и прославят Отца вашего, Иже на небесех.

Иисусе Христе, вонми молитвам нашим.

Христе, услыши моления наша.

Рейтинг
( 1 оценка, среднее 5 из 5 )
Понравилась статья? Поделиться с друзьями: